Ford Trekhaak

Ford trekhaak monteren

Een vaste of afneembare trekhaak voor uw Ford

U wilt een trekhaak onder uw Ford gemonteerd hebben? Bij Baan Twente kunnen wij een trekhaak monteren voor een aantrekkelijk tarief.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijk aanbod! U kunt ook telefonisch naar de kosten vragen voor het plaatsen van een Ford trekhaak (bel naar één van onze vestigingen). Wij staan voor u klaar en kunnen meteen een afspraak plannen.

Mogelijkheden voor het monteren van een trekhaak

Als u een trekhaak onder uw auto wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Rijdt u regelmatig met een aanhanger dan kunt u kiezen voor een vaste trekhaak. Als u de trekhaak enkel gebruikt voor de vakantie kunt u ook kiezen voor een afneembare trekhaak. De kogel is dan handmatig verwijderbaar waardoor het uiterlijk van de auto niet verandert en de werking van de parkeersensoren niet wordt beïnvloed.

Bij het monteren van een trekhaak heeft u keuze uit een 7-polige of 13-polige kabelset. Een 7-polige set is geschikt voor de benodigde essentiële stroomtoevoer voor de verlichting zoals de remlichten, richtingaanwijzers en kentekenplaatverlichting. De 13-polige set biedt de benodigde capaciteit om extra elektrische apparaten zoals een koelkast in de caravan te kunnen voorzien van stroom.

 
3
 
sluiten