Home Service Onderhoud Ford kleine beurt
 

Ford kleine beurt

Ford kleine beurt in Hengelo, Rijssen of Oldenzaal

Bij een kleine beurt controleert onze monteur uw Ford op meer dan 20 belangrijke punten. Op basis van een checklist voert een monteur de kleine onderhoudsbeurt uit. Wij vervangen de motorolie en de ruitensproeiervloeistof wordt bijgevuld. U hoort vooraf precies wat de kleine beurt voor uw auto inhoud en wat de kosten zijn.

Hoe vaak een kleine beurt moet worden uitgevoerd is afhankelijk van uw auto, de gereden kilometers en de datum van uw laatste onderhoud. Ons Service Team kan u hier uiteraard over adviseren. In de meeste gevallen adviseren wij om elke 20.000 km of 12 maanden een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Afhankelijk van de onderhoudshistorie kan dit een grote of een kleine beurt zijn.

Wilt u meer weten over de grote beurt voor uw Ford of heeft u vragen? Neem contact op of kom langs in Hengelo, Rijssen of Oldenzaal. Wij helpen u graag.

Wat kost een grote beurt?

De prijs van een kleine beurt is afhankelijk van uw auto af. Dit komt omdat bijvoorbeeld de hoeveelheid olie en kosten voor onderdelen per auto verschillen. Vooraf weten wat precies de kosten zijn? Neem van te voren contact op. Heeft u een Ford dan kunt met onderhoudscalculator een berekening maken.

Onderhoud bij Baan Twente

Baan Twente zorgt dat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Blijkt tijdens de grote beurt dat er extra werkzaamheden nodig zijn. Dan informeren wij u en ontvangt u vooraf een prijsopgave.

✓ Alle automerken
✓ Garantie op onderdelen en arbeid
✓ Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten
✓ Tevredenheidscontrole achteraf
 
3
 
sluiten