Home Personenauto's Ford Mustang
 

Ford Mustang

De nieuwe Ford Mustang 2020

De Mustang: gemaakt voor de weg

FORD MUSTANG

Eén direct herkenbaar icoon. Twee modellen. De formidabele Ford Mustang GT heeft gezelschap gekregen van de krachtigste circuitwaardige Mustang die ooit op de Europese wegen heeft gereden: de Ford Mustang Mach 1.

Beide Ford Mustang-modellen leveren opwinding op verzoek. Beide hebben aerodynamische lijnen, een agressieve vormgeving en zitten boordevol geavanceerde functies en ondersteunende technologieën. En sportwagens leveren een serieus prestatievermogen. De 5.0-liter V8 Mach 1-motor levert een kolossale 460 pk, een koppel van 529 Nm (390 ft/lb) en een snelheid van 0 tot 100 km/u in 4,4 seconden voor de automaat en 4,8 seconden voor de handgeschakelde versie. Dus de vraag is, hoe belangrijk is prestatie voor jou?

v.a. € 104.770

Mustang Fastback

In de Fastback komt het karakter van de Mustang tot leven. Het ultramoderne design wordt gekenmerkt door een lange, omlaag gewelfde, aerodynamische motorkap die luchtweerstand vermindert. De splitters aan de voorkant verbeteren de downforce, zodat u kunt genieten van de ongekende prestaties van de nieuwe Mustang.
Ford Mustang Fastback
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten