Home Personenauto's Nieuwe Kuga
 

Nieuwe Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga 2019

NIEUWE FORD KUGA

De nieuwe Ford Kuga PHEV is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket

De nieuwe Ford Kuga PHEV is verkrijgbaar vanaf € 36.175.

Nu te bestellen, leverbaar vanaf medio maart

De nieuwe Ford Kuga is nu te bestellen en komt medio maart naar Nederland. De line-up van de Kuga Plug-In Hybrid ziet er als volgt uit:

  • Trend         € 36.175
  • Titanium   € 38.595
  • ST-Line      € 39.675
  • Vignale      € 43.720

Het X-Pack voor Titanium en ST-Line kost € 1.800.

v.a. € 36.175

Zes uitvoeringen

De nieuwe Ford Kuga is leverbaar in zes verschillende uitrustingsniveaus. Bekijk per uitvoering de verschillende specificaties en prestaties.

Het beste van twee werelden

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Rij met gemak in druk verkeer.

De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat je met een snelheid rijdt die je zelf kiest. Als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid van je voertuig verlaagd, zodat je op een veilige afstand blijft. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de gekozen snelheid weer bereikt is. Lange ritten worden bovendien nog leuker met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat je steeds binnen je baanvak blijft.

Flexibele stoelen op maat

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten