Home Personenauto's Ford Explorer
 

Ford Explorer

De nieuwe Ford Explorer

NIEUWE FORD EXPLORER

Gemaakt voor luxe, uitgerust voor avontuur. De nieuwe Ford Explorer is een nieuwe mijlpaal als het om uitmuntende SUV's gaat. Z’n elegante uiterlijk oogt indrukwekkend ruim. Terwijl het veelzijdige interieur ruimte biedt aan maximaal zeven mensen en meer dan voldoende bagage. De geavanceerde hybride aandrijving levert het Intelligent All-Wheel Drive-systeem alle power die je maar nodig hebt, terwijl hij toch zuinig blijft rijden. En dankzij een scala aan extra functies en slimme technologieën, is de Ford Explorer zo ontworpen dat je de wereld comfortabel en in stijl aankunt.

De nieuwe Ford Explorer is verkrijgbaar vanaf € 77.910.

v.a. € 80.300

Luxe gecombineerd met avontuur

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder effDe nieuwe Ford Explorer is een nieuwe mijlpaal als het om uitmuntende SUV's gaat. Z’n elegante uiterlijk oogt indrukwekkend ruim. Terwijl het veelzijdige interieur ruimte biedt aan maximaal zeven mensen en meer dan voldoende bagage. De geavanceerde hybride aandrijving levert het Intelligent All-Wheel Drive-systeem alle power die je maar nodig hebt, terwijl hij toch zuinig blijft rijden. En dankzij een scala aan extra functies en slimme technologieën, is de Ford Explorer zo ontworpen dat je de wereld comfortabel en in stijl aankunt.

Topprestaties en veiligheid

Neem plaats in de cockpit van de nieuwe Ford Explorer en omring jezelf met een reeks nieuwe technologieën. Ervaar z’n dynamiek op stadswegen, bergpaden en alles daar tussenin met het geavanceerde terreinbeheersysteem. Of ontspan op je lange ritten met Adaptive Cruise Control en Stop and Go. Je kunt zelfs aangeven of je liever elektrisch vermogen, benzinevermogen of een combinatie van beide wilt. Alle systemen werken naadloos samen om je een optimale ervaring achter het stuur te bieden.


Ford Explorer ST-Line

Belangrijkste exterieurkenmerken
✓ 20 inch 5x2-spaaks Machined lichtmetalen velgen
✓ Led-koplampen met sportieve donkere behuizing, geïntegreerde led-dagrijverlichting, dynamischekoplampverstelling en automatisch grootlicht
✓ Dakrails in in hoogglans zwart
✓ Elektrisch bedienbaar uit twee panelen bestaandpanoramadak
✓ Active Park Assist
✓ Elektrisch verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met automatische inklapfunctie, geïntegreerdeled-richtingaanwijzers, geheugenfunctie, Blind SpotInformation System en buitenspiegelkappen inhoogglans zwart
✓ 360 graden-camera met wassysteem vóór en achter

Belangrijkste interieurkenmerken
✓ Instrumentenpaneel – 12,3 inch lcd-kleurenscherm, met digitale instrumenten
✓ 8 inch SYNC 3 systeemTFT lcd-display, landschapstijl
✓ B&O Premium Audiosysteem, 800 W met 12 luidsprekers incl. subwoofer
✓ 10-voudig elektrisch verstelbare bestuurders- en voorpassagiersstoel, met memory
✓ Tri-zone Electronic Automatic Temperature Control(TEATC)
✓ FordPass Connect modem
✓ Stuurwiel met rode stiksels

Motor
Plug-in Hybrid

✓ 3.0L Ford EcoBoost 350 pk (257 kW) V6 benzine PHEV +100 pk (73 kW) e-motor
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten