Home Diensten Financieren
 

Financieren

Ford financieren

Vertrouwd en voordelig uw Ford Financieren

Ford Credit is u graag van dienst bij de aanschaf van de Ford van uw keuze. Wij bieden verschillende financierings- en verzekeringsmogelijkheden aan waaruit u zelf een keuze kunt maken.

Uw Ford dealer verstrekt u graag zoveel mogelijk informatie over de Ford Credit producten en kenmerken en zorgt, wanneer u uw keuze heeft gemaakt, voor de afwikkeling met Ford Credit. Uw Ford dealer treedt op als (verbonden) bemiddelaar van Ford Credit en regelt voor u de totstandkoming van de Ford Credit financiering of verzekering van uw keuze.

Flex Finance

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan u.
Hoe werkt het? U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van de kredietsom). Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom
  • Comfortabel geregeld via uw Ford dealer
  • Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten
Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. en ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteiten Financiële Markten) onder nummer 12045890) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

Ford Options: elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto

Ford Options werkt zo. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig. Met Ford Options lost u dus alleen af wat u gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage beïnvloedt u zelf uw maandbedrag.

Huurkoop

Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel gespreide betaling) is dat u precies weet waar u aan toe bent. U leent het aankoopbedrag en betaalt dat, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug. Aan het eind van de door u gekozen looptijd is de auto van u. Aanbetalen mag maar hoeft niet. De hoogte van uw vaste maandbedrag hangt af van:
- Welke Ford u kiest
- De door u gekozen looptijd – van 12 tot 60 maanden
- Uw eventuele aanbetaling
 
3
 
sluiten