Ford Transit

De nieuwe Ford Transit 2017

De nieuwe Ford Transit: Groter. Beter. Sterker.

Elke millimeter van de Transit is gebouwd om u te helpen uw bedrijf efficiënt, productief en kostenbesparend te kunnen runnen. Deze bedrijfswagen is capabel, sterk en duurzaam. Het exterieur heeft niet alleen een opvallende en eigentijdse vormgeving, maar maakt het voertuig ook aerodynamischer voor een lager brandstofverbruik. Het interieur is stijlvol, comfortabel en kent vele gelijkenissen met onze personenauto's. Maar dit is een Transit, een eersteklas werkpaard, dus geschikt voor het zware werk.

(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten)
v.a. € 27.125
Lease v.a. € 419 p/mnd

Hoog vermogen, laag brandstofverbruik

Een reeks nieuwe 2.2-liter TDCi dieselmotoren, in combinatie met een transmissie met 6 versnellingen, zorgen voor een hoog vermogen en koppel en zijn buitengewoon brandstofefficiënt. Gecombineerd met technologieën zoals Smart Regenerative Charging, Acceleration Control en Auto-Start-Stop, is de Transit erop gebouwd om brandstof te besparen, uw operationele kosten te verlagen en het rendement op uw kostbare investering te maximaliseren.


Interieur Ford Transit

Een bedrijfswagen via Ford Twente

Ford Twente geeft vrijheid in de mogelijkheden voor organisaties. Wij helpen graag, of je nou een zelfstandige bent tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt (fleet & lease), onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar.

We bieden oplossingen op maat, waaronder volledig wagenparkbeheer en lease producten. Ook voor taxibedrijven, rijscholen & gemeenten.

Mijn wagenpark in beheer bij Ford Twente?
✓ Advisering in inrichting van uw Ford bedrijfswagen
✓ Advisering in aankoop in een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit
✓ Advisering in betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Wagenparkadvies voor uw Ford bedrijfswagens en personenauto’s
✓ Belettering op uw Ford bedrijfswagen

 

Klik op de foto's voor een vergroting

Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten