Home Service Banden Ford Winter/Zomerbanden
 

Ford Winter/Zomerbanden

Ford Zomerbanden vervangen

Zomerbanden

Bij warmere temperaturen zorgt een zomerband voor een verbeterde grip op het wegdek waardoor de remweg wordt verkort. Ook slijt een zomerband minder hard dan een winterband.

Nog geen zomerbanden of zijn ze toe aan vervangen?
Wij stellen graag een offerte samen en kunnen elk merk leveren tegen een scherp tarief. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste zomerband? Dan adviseren wij u graag.

Waarom zomerbanden?

Meer grip, tractie en een kortere remweg
Zomerbanden hebben het juiste profiel voor in de zomerseizoen. Dit zorgt voor minder slijtage
Met zomerbanden heb je een lager brandstofgebruik (let wel op de juiste bandenspanning)

Winterbanden

Winterse weersomstandigheden zoals sneeuw, hard vriezen, ijzel en vochtigheid zorgen voor onveilige verkeersituaties. Zomerbanden verliezen eerder grip en hebben een langere remweg in winterse omstandigheden. Wij adviseren daarom het gebruik van winterbanden zodat je Ford goed is voorbereid op veilig rijden tijdens winterse omstandigheden.

Zo zorgen winterbanden ervoor dat je zelfs bij temperaturen onder de 7 graden beschikt over een korte remweg. Ga je met je Ford naar het buitenland? Houd er dan rekening mee dat in sommige landen winterbanden verplicht zijn. Zorg daarom voor winterbanden of controleer vóór vertrek de wetgeving van het betreffende land.

Bekijk in welke landen winterbanden verplicht zijn >

Nog geen winterbanden?
Wij stellen graag een offerte samen en kunnen elk merk leveren tegen een scherp tarief. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste winterband? Dan adviseren wij u graag.

Waarom winterbanden?

✓ Winterbanden hebben meer grip, tractie en een kortere remweg in de wintermaanden
✓ De juiste band voor het seizoen heeft het juiste profiel. Dit zorgt voor minder slijtage.
Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten