Home Service Banden
 

Banden

Ford Banden

Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor een verbeterde veiligheid en een verminderd brandstofverbruik.

Bandenservice Baan Twente

Veiligheid van u en natuurlijk ook uw passagiers en medeweggebruikers staan voorop. Daarom is het van groot belang dat de banden van uw Ford van goede kwaliteit zijn en dat ook blijven. Zodra de banden zijn versleten en u met te weinig profiel de weg op gaat, zorgt dit voor verhoogd risico op ongelukken / ongemakken. Regelmatige controle op profiel en bandenspanning zijn daarom erg belangrijk. Laat uw banden controleren bij Baan Twente.

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Twijfelt u over de kwaliteit van uw banden, wilt u uw bandenspanning of profieldiepte laten controleren, of is het tijd voor nieuwe banden, dan staan onze service adviseurs voor u klaar om u het juiste advies te geven. Even langsrijden behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard direct. Wilt u nieuwe banden of een bandenwissel? Plan dan direct een afspraak in.

> Meer informatie over zomer/winterbanden
> Meer informatie over onze bandenopslag
> Meer informatie over onze bandenwebshop
Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten