Ford Remmen

Ford Remmen vervangen

Ford remmen vervangen

Zorg ervoor dat uw remmen regelmatig worden gecontroleerd om onveilige situaties te voorkomen. Weten of de remmen van uw Ford vervangen moet worden? Wij geven graag advies!

Wanneer moeten de remmen van uw Ford vervangen worden?
Remmen slijten afhankelijk van uw rijgedrag en moeten tijdig worden vervangen. Door versleten remblokken zal uw Ford slecht remmen. Versleten remmen zijn te herkennen aan een sterk schurend geluid, het toenemen van de remafstand en een veranderend pedaalgevoel.

Wat wordt er vervangen wanneer de remmen uw Ford stuk zijn?
Remmen bestaan uit remschijven en remblokken, blokken slijten sneller dan de schijven. Schijven worden altijd per set (voor of achter) vervangen om links en rechts voor gelijke remkracht te zorgen. Voor een goede remvertraging worden gelijktijdig de blokken vervangen.

Remblokken

Remblokken grijpen vast aan de remschijven, waardoor uw Ford tot stilstand komt. Hierdoor zijn de blokken zijn onderhevig aan slijtage. Het is belangrijk de remblokken regelmatig te laten controleren om gevaarlijke situaties en dure reparaties te voorkomen.

Remschijven

De remschijven van uw Ford zijn zeer belangrijk voor uw veiligheid. De remblokken grijpen vast aan uw remschijven, waardoor uw Ford tot stilstand komt. Wanneer de remblokken versleten zijn, kunnen ze schade toebrengen aan de remschijven. Dit heeft dure reparaties tot gevolg. Laat uw remschijven en remblokken daarom regelmatig controleren bij een van onze vestigingen.

Een afspraak maken bij Noordegraaf of Auto Fischer

Wilt u uw remschijven of blokken laten vervangen? Maak dan een werkplaatsafspraak of voer je kenteken en kilometerstand in bij de Ford Onderhoudscalculator en bereken direct je prijs.
 
3
 
sluiten