Home Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaf of onderhoud van een auto om ons een beoordeling te geven. Deze beoordelingen worden verzameld via een onafhankelijk reviewsysteem en zijn ook te lezen op klantenvertellen.nl

Wij zijn trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.


8,5
1523 reviews
8,7
service
8,8
deskundigheid
96%
beveelt ons aan
8,1
prijs-kwaliteit
 

De meest recente reviews van Auto Fischer Enschede

T (Enschede)

18-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Goede service en zeer behulpzaam personeel

Elbert (Almere)

17-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8


De meest recente reviews van Noordegraaf Oldenzaal

bekend ()

11-04-2019
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
6,3

Martin (De lutte)

11-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
4
Gemiddelde
6


De meest recente reviews van Noordegraaf Rijssen

Peter (Haarle hellendoorn)

18-04-2019
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
9
Beschrijving
Vriendelijke ontvangst.
Meedenken!

Peter (Almelo)

17-04-2019
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Ik heb al jaren een prettige en goede relatie met dit bedrijf.
Echter, met mijn laatst gekochte nieuwe auto heb ik een raar gevoel gekregen die maar niet weg gaat.
Vorige week moest ik voor een terugroepactie naar de garage, waar ik gelijk mijn klacht en de bandenwissel heb laten uitvoeren.
Het laten uitvoeren van de bandenwissel en de terugroepactie is uitstekend verlopen, tot volle tevredenheid van mij.
Alleen mijn klacht kon niet worden verholpen, dit was een motor issue van Ford die blijkbaar eind februari bekend werd bij de dealer.
Ik vind het jammer dat dit toen niet gelijk naar de klanten is teruggekoppeld, want er zijn blijkbaar veel meer mensen met mijn klacht als ik internet erop nazoek.
Hopelijk komt er nog een oplossing voor, tot die tijd zal ik ermee moeten leven, al ben ik er niet tevreden over.


De meest recente reviews van Noordegraaf Hengelo

Netty (Hengelo)

19-04-2019
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Edwin (Wierden)

18-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

 
3
 
sluiten