Home Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaf of onderhoud van een auto om ons een beoordeling te geven. Deze beoordelingen worden verzameld via een onafhankelijk reviewsysteem en zijn ook te lezen op klantenvertellen.nl

Wij zijn trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.



8,6
1857 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98.2%
beveelt ons aan
7,6
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Auto Fischer Enschede

D boer (enschede)

27-01-2020
afspraak gemaakt; offerte gekregen; na onderhoud auto op tijd weer terug; kosten conform offerte.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Yvonne (Enschede)

20-01-2020
Kon zeer snel nog geholpen worden om 16.30 uur om een lampje te vervangen. Top!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

De meest recente reviews van Noordegraaf Oldenzaal

Ben (Lonneker )

20-01-2020
Ik kom al 36 jaar bij ford Oldenzaal (masseling,ford oldenzaal,) nu Baan .ik hoop dat er weinig veranderd en dat de monteurs en overige personeel, in de toekomst nog tijd hebben om zo als nu niet als een nummer,maar als klant. Vr groet B Baveld
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

René (Hengelo)

13-01-2020
Al jaren mijn vaste garage. Mijn ervaring met deze garage is dat ze kwaliteit leveren, hun verplichtingen nakomen en service gericht zijn, hier is de klant koning.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

De meest recente reviews van Noordegraaf Rijssen

T (Almelo)

20-01-2020
Hartelijke ontvangst met duidelijke uitleg en koffie. Aangename wachtplek met Wifi en literatuur. Werd op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Auto werd keurig gewassen afgeleverd. Dikke pluim dus.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Henk (Nijverdal)

13-01-2020
Vooraf gezegd duur van de controle beurt 1.5 uur . Ik heb er op gewacht , in die tijd regelmatig koffie of thee aan geboden , prima . De controle beurt is uitgevoerd , geen bijzonderheden , de auto is gewassen en van binnen uitgezogen . PRIMA !!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

De meest recente reviews van Noordegraaf Hengelo

Gerhard (Haaksbergen)

27-01-2020
L.s. Graag deel ik mijn ervaring m.b.t. tot het onderhoud aan mijn auto die ik door uw garagebedrijf heb laten uitvoeren. Bij het plannen van de onderhoudsbeurt begin januari 2020 werd ik geholpen door een medewerker uit uw werkplaats. Ik werd verrast door het antwoord op de vraag van mij dat ik graag een software en navigatie update geĂ¯nstalleerd wilde hebben. De dienstdoende werkplaats medewerker vertelde mij dat ik dit eerst zelf moest proberen en als ik er niet uit kwam dit alsnog kon aangeven. Dit vond ik vreemd. Op 8 januari ontving ik per mail een proforma factuur voor de nog uit te voeren onderhoudsbeurt op 9 januari, de onderhoudsbeurt die uiteindelijk op mijn verzoek ten gevolge van ziekte op 16 januari jl. is uitgevoerd. De kosten opgaaf vond ik buiten proporties en heb daarom om een specificatie van de kosten opgevraagd. Deze specificatie heb ik gekregen en is mij mondeling toegelicht door de heer Koelman van uw bedrijf. Uit de kostenopgaaf bleek dat er kosten in verwerkt waren die niet in rekening gebracht mochten worden. Om het geheel sluitend te maken was er ook een post opgenomen die niet nader gedefinieerd kon worden. De totale opgaaf van kosten is uiteindelijk in goed overleg naar beneden bijgesteld. Tijdens het uitgevoerde onderhoud ben ik gebeld nogmaals door de heer Koelman gebeld over het vervangen van een set vloermatten en ruitenwissers waarbij hij mij de set vloermatten en de ruitenwissers voor een marktconforme prijs aanbood. Dit waardeer ik zeer! Uiteindelijk ben ik tevreden, maar de weg er naar toe, een kostenopgaaf van de te verwachte kosten moet voor mij naar de toekomst scherper en transparanter. Ik vind dat een ondernemer moet verdienen aan het werk dat hij uitvoert, in dit geval het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan mijn auto. Anders heeft de ondernemer geen bestaansrecht. Ik wil hierbij opmerken dat het niet zo moet zijn dat (als voorbeeld) in mijn geval de bougies werden aangeboden voor meer dan het dubbele van de inkoopprijs.
Aanbeveling
Ja
Service
5
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
2
Gemiddelde
6

Ronny (Borne)

27-01-2020
Ik ben netjes ontvangen en conform afspraak is het onderhoud aan mijn auto binnen de gestelde tijd gedaan. De koffie was lekker.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8
 
3
 
sluiten