Home Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaf of onderhoud van een auto om ons een beoordeling te geven. Deze beoordelingen worden verzameld via een onafhankelijk reviewsysteem en zijn ook te lezen op klantenvertellen.nl

Wij zijn trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.



8,6
1864 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
94.2%
beveelt ons aan
7,7
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Auto Fischer Enschede

Joop Arnoldus (Haaksbergen)

29-01-2020
De distributie riem en toebehoren is vervangen zodat ik weer jaren verder kan. Zowel verkoop als onderhoud op een goed en vriendelijk niveau. Keep up the good work ,,,groetjes fam Arnoldus
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Harry (Enschede)

29-01-2020
prettig
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

De meest recente reviews van Noordegraaf Oldenzaal

Sieglinde (Overdinkel)

04-02-2020
Goed
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ben (Lonneker )

20-01-2020
Ik kom al 36 jaar bij ford Oldenzaal (masseling,ford oldenzaal,) nu Baan .ik hoop dat er weinig veranderd en dat de monteurs en overige personeel, in de toekomst nog tijd hebben om zo als nu niet als een nummer,maar als klant. Vr groet B Baveld
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

De meest recente reviews van Noordegraaf Rijssen

Marcel Aalderink (Almelo)

05-02-2020
Ik ben er heel vriendelijk en netjes geholpen kom er zeker wel weer
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

T (Almelo)

20-01-2020
Hartelijke ontvangst met duidelijke uitleg en koffie. Aangename wachtplek met Wifi en literatuur. Werd op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Auto werd keurig gewassen afgeleverd. Dikke pluim dus.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

De meest recente reviews van Noordegraaf Hengelo

Stefan Schuch (Delft)

31-05-2020
In december kijken voor eventueel een nieuwe auto. Onze nieuwe Renault Kadjar was het net niet, vooral binnenkant was wennen. Kijken naar een nieuwe Ford of Kia. Kia werd het niet geen hoge kortingen en inruil, afschrijving kwam daar hoog uit. Ford BaanTwente Enschede had een goede offerte voor een Focus ST wagon gemaakt maar een andere dealer dook nog net onder de prijs. Uiteindelijk is de deal niet doorgegaan bij de andere dealer die onder de prijs was gegaan. Paar maanden gewacht( gelukkig nu meer auto voor minder) en ik zag een nieuwe Ford Focus wagon Vignale bij Ford Baan Twente in Hengelo staan, contact met de heer te Kiefte gezocht via mail, een rustige verkoper die niet opdringerig is en de klant in zijn waarde laat en alles met geduld vragen beantwoordt of iets uitlegt, ga zo door Rick!!, alles is in eerste instantie via de mail gegaan( ivm reisafstand), dus ook niet opdringerig via telefoon. Uiteindelijk op een zeer nette deal uitgekomen, onder voorbehoudt van proefrit. Deze is 2 weken geleden geweest, bijzonder was dat dit gelijk in de nieuwe auto was, weet je wel gelijk wat je koopt, meestal is dit in een demo auto maar nu niet. Gisteren de nieuwe auto opgehaald alles was perfect geregeld. Voor mij uit het westen( Delft) zijn de 2 ritjes dubbel de moeite waard geweest, dealers in het westen( zelfs de grootste van Nederland) zaten voor dezelfde auto 5 a 6000 euro boven de prijs van Hengelo. Ik blij een kleine afschrijving in verhouding tot 14 maanden en een nieuwe auto weer in het vertrouwde Ford en dealer blij die ook weer wat verdiend om in deze tijden te overleven. Ford Baan Twente Hengelo top gedaan en bedankt voor alles!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Han (Almelo)

06-02-2020
Ben een vaste klant, wordt over het algemeen goed en correct geholpen.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7

 
3
 
sluiten