Home Service Onderhoud Ford Motorcraft
 

Ford Motorcraft

Ford Motorcraft

Onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder.

Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaart u duurdere reparatiekosten en kunt u veilig op weg. Bij Ford kunt u kiezen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Onderhoud. Ford Motorcraft Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155. Ford Onderhoud is er voor alle Fords.
 


APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Uw Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd.

Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.

Vervangingen en reparaties

Om uw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt u een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan.

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Ford Motorcraft Welcome Check.

Let op! Wilt u verzekerd zijn van de pechhulpservice van Ford Assistance Gold, dan kiest u voor het uitgebreidere Ford Onderhoud.
 
3
 
sluiten