Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice 27 Mar, 2020

Veilige haal- en brengservice om je Ford de aandacht te blijven geven die het verdient

Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice
Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak. Een vriendelijk verzoek dat Ford toejuicht, om zo de verspreiding van het virus in te kunnen dammen. Tegelijk is het merk bezorgd om al die Fords die momenteel op de oprit prijken. Die kunnen immers weleens langdurig stil komen te staan. Een reden voor Ford om PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw Ford de blijvende aandacht krijgt die het verdient.
Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice

Met PickUp&Clean biedt Ford een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit relevante aanbod wordt direct contact vermeden, maar kan de klant toch de auto laten onderhouden of repareren bij de lokale Ford-dealer. Hiermee biedt Ford zijn klanten de professionele aanpak die ze gewend zijn, maar dan op een verantwoorde manier zonder direct contact.

Gemak dient de mens. Juist nu.

De PickUp&Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en Ford Video Check. Zo kunnen Ford-rijders goed voor zichzelf én hun auto blijven zorgen.

Klanten hoeven niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald op de gewenste locatie en daar, na de servicebeurt, ook weer wordt teruggebracht. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen is dit een ideale uitkomst. Maar zie PickUp&Clean ook als een extra gemak tijdens schaarse momenten van vrije tijd. De kostbare tijd die nodig is voor de ritten tussen huis of werk en dealer nemen wij voor rekening.

Meekijken over de schouder

Dankzij Ford Video Check kan de klant op ieder moment worden ingelicht over de status van de auto. Zo wordt de klant via een video, gemaakt door de Ford-monteur, op de hoogte gesteld over de status van de auto. Op deze manier blijft het contact met de dealer persoonlijk.

De actie start direct!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten