Rij een Ford via ANWB Private Lease 09 Oct, 2020

Zorgeloos rijden in een nieuwe Ford

Rij een Ford via ANWB Private Lease
Een gloednieuwe Ford rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

De voordelen van ANWB Private Lease

  • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
  • Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren
  • Standaard met schadeverzekering voor inzittenden
  • Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs
  • Indien gewenst wordt de auto gratis thuis bezorgd

Ford Fiesta Connected 1.0  (95 pk)

De Ford Fiesta Connected is nu extra scherp geprijsd en standaard voorzien van een rijke veiligheidsuitrusting en een audiosysteem met bluetooth en Apple CarPlay. Ook de upgrades naar de luxe Titanium en sportieve ST-Line zijn nu heel aantrekkelijk van prijs. Die beide uitvoeringen zijn ook als 125 pk sterke automaat beschikbaar.

Private Lease nu een Ford Fiesta vanaf 249,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Ford Fiesta dan per maand gaat kosten.

Bereken maandbedrag

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost Mild Hybrid (125 pk)

De mild hybride uitvoering van de Ford Fiesta is in de Titanium-variant niet alleen heel scherp van prijs en luxueus uitgerust, maar met een verbruik van 1 liter op 20 kilometer ook nog eens bijzonder zuinig en toch krachtig met zijn 125 pk. De Fiesta Mild Hybrid kun je ook een bescheiden meerprijs upgraden naar de rijker uitgeruste Titanium X of naar de sportievere ST-Line of ST-Line X.

Private Lease nu deze Ford Fiesta vanaf 269,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Ford Fiesta per maand gaat kosten.

 

Bereken maandbedrag

Ford Focus Trend Edition 1.0 EcoBoost Mild Hybrid 92 kW (125pk)

Met de Ford Focus Trend Edition Busines lease je al een zeer uitgebreide Focus voor een heel scherp tarief, maar wat Ford goed doet is dat de upgrades desondanks ook zeer de moeite waard blijven. Je kunt tegen een oplopende, maar bescheiden meerprijs kiezen uit de luxere Titanium X Business en de sportieve ST-Line X Business beide uitvoeringen van de Ford Focus zijn ook verkrijgbaar met 155 pk. Maar zoals gezegd: nog steeds bijzonder zuinig. Toch liever wat meer bagageruimte? Dan is er ook nog de Ford Focus Wagon.

Private Lease nu een Ford Focus Trend Edition vanaf 319,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Ford Focus per maand gaat kosten.

Bereken maandbedrag

Ford Focus Wagon Trend Edition Business 1.0 EcoBoost Mild Hybrid 92 kW (125pk)

De Ford Focus Wagon is in de Trend Edition Business variant een uitvoering waar je prima mee uit de voeten kunt, desalniettemin slaagt Ford er goed in om de daaropvolgende uitvoeringen van de stationwagen aantrekkelijk te maken. Er is voor ieder wat wils: de luxe(re) Titanium X Business en Business of de sportieve ST-Line X. Beide uitvoeringen van de Ford Focus Wagon zijn verkrijgbaar met 125 of 155 pk mild hybrid motoren.

Private Lease nu een Ford Focus Wagon Trend Edition vanaf 329,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Ford Focus Wagon dan per maand gaat kosten.

Bereken maandbedrag

Ford Puma Titanium 1.0 EcoBoost Mild Hybrid (125pk)

De Ford Puma begint bij de Titanium-uitvoering en die uitrusting is bij Ford niet mis. De Titanium beschikt standaard over 17” lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren en een luxe multimediasysteem met o.a. Apple CarPlay. Upgraden kun je de Ford Puma ook nog: naar de Titanium X en naar de sportievere ST-Line (X). In de X-uitvoering zijn bijvooorbeeld de velgen met 18” nog een slagje groter en is het multimediasyteem van Bang & Olufsen.

Private Lease nu een Ford Puma vanaf 339,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Ford Puma per maand gaat kosten.

Bereken maandbedrag

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten