Elektrische Mustang gaat als een warm broodje 12 Mar, 2020

Al 1.500 reserveringen geboekt

Elektrische Mustang gaat als een warm broodje
De volledig elektrische Mustang Mach-E staat pas vanaf komend najaar in de showroom, maar nu al stromen de bestellingen binnen. Het speciale introductiemodel, de First Edition, is zelfs al compleet uitverkocht.
Elektrische Mustang gaat als een warm broodje

Dat elektrisch rijden hot-topic is, wisten we. Maar dat de Ford Mustang Mach-E zó populair zou zijn, hadden we op voorhand niet durven dromen. Ruim een half jaar voor de officiële verkoop aanvangt zijn er al 1.500 reserveringen voor de elektrische Mustang bij Ford binnengekomen. We zeiden toch dat men snel verliefd zou worden op de Mach-E?!

Krachtigste versie meest gewild

Verreweg de meeste reserveringen zijn geplaatst voor de achterwiel aangedreven Mach-E met het grootste accupakket (98,8 kWh) waarmee de elektrische Mustang tot wel 600 kilometer ver komt op één volle accu. Saillant detail: de meest gekozen kleuren zijn Shadow Black en Carbonized Grey.

Strak uitverkocht

Nog een leuk weetje: zo’n dertig procent van de vroegboekers heeft gekozen voor de Mustang Mach-E First Edition, het gelimiteerde introductiemodel. Deze extra rijk uitgerust en vierwielaangedreven Mach-E was eigenlijk bedoeld om de marktlancering in het najaar luister bij te zetten. Nou, dat is dan heel goed gelukt (of juist niet), want alle First Editions zijn namelijk al vergeven.

Speciale bestelpagina

De Ford Mustang Mach-E is tot nader order nog te reserveren voor levering later dit jaar. Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht op de speciale webpagina en in vier eenvoudige stappen. Om in aanmerking te komen voor een Mach-E voordat 2021 aanbreekt vraagt Ford om een aanbetaling van € 1.000. De totaalprijzen beginnen bij € 49.925 voor de al behoorlijk luxe basisuitvoering tot € 70.940 voor de inmiddels uitverkochte First Edition.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten