Home Nieuws

Nieuws

Black Friday Deals: laatste kans op een gloednieuwe Ford rijden vanaf €249!
Een gloednieuwe Ford rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.
Aanpakken en Wegwezen
Als ondernemer weet je van aanpakken, iets dat wij zelf ook graag doen. Baan Twente kan jouw complete mobiliteitspartner zijn, met onze vele services en de Ford bedrijfswagens. Ook dat zijn echte aanpakkers!
Bekijk en koop uw auto virtueel!
Enthousiast naar die gedroomde Ford? Dit kan gewoon thuis, veilig vanaf uw eigen bank. Als u in deze bijzondere tijd liever niet naar onze showroom wilt of kan komen, dan komen wij toch gewoon bij u thuis. Virtueel!
Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice
Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak. Een vriendelijk verzoek dat Ford toejuicht, om zo de verspreiding van het virus in te kunnen dammen. Tegelijk is het merk bezorgd om al die Fords die momenteel op de oprit prijken. Die kunnen immers weleens langdurig stil komen te staan. Een reden voor Ford om PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw Ford de blijvende aandacht krijgt die het verdient.
Onze dienstverlening tijdens Corona
De werkplaatsen en showrooms van Baan Twente zijn gewoon open voor het kopen van een (bedrijfs)auto of onderdelen, het plegen van onderhoud en schadeherstel en andere mobiliteitsdiensten. Ook in deze bijzondere tijd kunt u op ons rekenen.
Wat voor krabber ben jij tijdens de winter(sport)?
Hoe maak jij je autoruit het meest effectief schoon voor goed zicht? Je kunt gewoon krabben of met de zeemlap in de weer, maar er zijn ook andere trucjes.

 
3
 
sluiten