Home Nieuws

Nieuws

Virtuele Paasshow op maandag 13 april!
Een unieke show die volledig online zal plaatsvinden. Op maandag 13 april kunt u onze voertuigen bewonderen tijdens onze online Paasshow! Stel uw vraag via WhatsApp of vraag een virtuele bezichtiging aan. Wij zijn virtueel voor u aanwezig van 11.00 - 16.00 uur.
Bekijk en koop uw auto virtueel!
Enthousiast naar die gedroomde Ford? Dit kan gewoon thuis, veilig vanaf uw eigen bank. Als u in deze bijzondere tijd liever niet naar onze showroom wilt of kan komen, dan komen wij toch gewoon bij u thuis. Virtueel!
Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice
Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak. Een vriendelijk verzoek dat Ford toejuicht, om zo de verspreiding van het virus in te kunnen dammen. Tegelijk is het merk bezorgd om al die Fords die momenteel op de oprit prijken. Die kunnen immers weleens langdurig stil komen te staan. Een reden voor Ford om PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw Ford de blijvende aandacht krijgt die het verdient.
Onze dienstverlening tijdens Corona
De werkplaatsen en showrooms van Baan Twente zijn gewoon open voor het kopen van een (bedrijfs)auto of onderdelen, het plegen van onderhoud en schadeherstel en andere mobiliteitsdiensten. Ook in deze bijzondere tijd kunt u op ons rekenen.
Elektrische Mustang gaat als een warm broodje
De volledig elektrische Mustang Mach-E staat pas vanaf komend najaar in de showroom, maar nu al stromen de bestellingen binnen. Het speciale introductiemodel, de First Edition, is zelfs al compleet uitverkocht.
6 redenen waarom de elektrische Mustang liefde op het eerste gezicht is
Het beloven mooie tijden te worden voor Ford. Heel gek is dat niet. Want niet alleen maakte onlangs de gloednieuwe Puma zijn debuut in het segment van compacte SUV’s en werd de Focus verder aangescherpt, ook de Mustang Mach-E is in aantocht. Vanaf het najaar staat deze eerste volledig elektrische Mustang bij de dealers, en hier zijn zes redenen waarom wij en waarschijnlijk ook jij zal uitkijken naar deze bijzondere Ford.
Wat voor krabber ben jij tijdens de winter(sport)?
Hoe maak jij je autoruit het meest effectief schoon voor goed zicht? Je kunt gewoon krabben of met de zeemlap in de weer, maar er zijn ook andere trucjes.
Wegdromen bij spectaculaire Ford GT Heritage Liquid Carbon Edition
Dit is de adembenemende en zeer exclusieve GT Heritage Liquid Carbon Edition. Een hele mond vol, maar de nieuwste uitgave van Fords supersportwagen is er dan ook eentje om de vingers bij af te likken.
Ford Puma keert terug als moderne compacte SUV
Kan je je het nog herinneren… 1997. Ford presenteerde in dat jaar de Puma, een compacte sportcoupé met verrassende rijeigenschappen. Dat laatste leverde de Puma zelfs de eervolle titel ‘Car of the Year’ op namens het fameuze autoprogramma Top Gear. Nu, ruim twee decennia later, is de Puma terug: als compacte SUV! Een heel andere auto, maar de sportieve inborst is eigenlijk nooit weggeweest.
Rijssense vestiging van Baan Twente in 't nieuw gestoken
De showroom in Rijssen is weer heropend na een verbouwing!
Autostoelen zijn bestand tegen zweterige sportkleding
Wel eens met zweterige kleding in de auto gezet, wees gerust de stoelen zijn er tegen bestand om jarenlang fris te blijven. Dit wordt getest met een simulator met een toepasselijke bijnaam "Robutt".

 
3
 
sluiten