Home Nieuws

Nieuws

Aanpakken en Wegwezen
Als ondernemer weet je van aanpakken, iets dat wij zelf ook graag doen. Baan Twente kan jouw complete mobiliteitspartner zijn, met onze vele services en de Ford bedrijfswagens. Ook dat zijn echte aanpakkers!
Onbezorgd rijplezier voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag
Profiteer t/m 31 maart 2021 van 4 of 5 jaar gratis verlengde garantie op alle modellen! Sluit daarbij ook gelijk een Ford Protect Service Plan af. Dan geniet jij jarenlang van onbezorgd rijplezier met jouw favoriete Ford!
Onze dienstverlening tijdens Corona-lockdown
Wij willen u graag duidelijkheid verschaffen omtrent onze mogelijkheden om u in deze uitdagende periode toch van dienst te kunnen zijn. En wij zullen dit blijven doen, zodat u mobiel kan blijven. Wij houden alle ontwikkelingen rond het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
Bekijk en koop uw auto virtueel!
Enthousiast naar die gedroomde Ford? Dit kan gewoon thuis, veilig vanaf uw eigen bank. In deze bijzondere tijd mag u niet naar onze showroom komen, maar dan komen wij toch gewoon bij u thuis. Virtueel!
Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice
Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak. Een vriendelijk verzoek dat Ford toejuicht, om zo de verspreiding van het virus in te kunnen dammen. Tegelijk is het merk bezorgd om al die Fords die momenteel op de oprit prijken. Die kunnen immers weleens langdurig stil komen te staan. Een reden voor Ford om PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw Ford de blijvende aandacht krijgt die het verdient.
Wat voor krabber ben jij tijdens de winter?
Hoe maak jij je autoruit het meest effectief schoon voor goed zicht? Je kunt gewoon krabben of met de zeemlap in de weer, maar er zijn ook andere trucjes.

 
3
 
sluiten