Home Nieuws

Nieuws

Sneak Preview Ford Mach-E
Maak als één van de eersten kennis met de volledig elektrische variant van de iconische Ford Mustang.
Modderige bouwplaats? Geen paniek met Ford Transit Trail
Dit zijn de nieuwe Ford Transit Trail en Transit Custom Trail. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op uitdagend terrein. Modderige bouwplaatsen of onverharde en niet zelden spekgladde aanvoerroutes, bijvoorbeeld. Maar ook als je nooit te maken krijgt met dergelijke ondergronden, trekken de beide Trail-uitvoeringen aan als magneet. Veel stoerder wordt een bestelbus namelijk niet.
Ford Fiesta nu ook als Mild Hybrid
De toekomst is elektrisch. Ook bij Ford geloven ze daar sterk in. De volledig elektrisch aangedreven Mustang Mach-E is daar hét bewijs van. Maar ook andere, bestaande modellen stoomt Ford klaar voor de voordelen van elektrificatie. Zo is de nu ook de Fiesta ermee verkrijgbaar.
Ford pakt en breidt uit met Puma ST-Line Vignale
Sportief rijgenot en tegelijk genieten van ongelimiteerde luxe en comfort? De Ford Puma ST-Line Vignale heeft het allemaal. Met dit nieuwe topmodel biedt Ford de Puma-koper nóg meer keus. En dan moet de supersportieve 200 pk sterke Puma ST nog komen…
Ford Puma nu ook met automaat te bestellen
De onlangs gelanceerde, gloednieuwe Ford Puma is er nu ook met de veelgevraagde PowerShift-automaat en per direct te bestellen bij ons.
Bekijk en koop uw auto virtueel!
Enthousiast naar die gedroomde Ford? Dit kan gewoon thuis, veilig vanaf uw eigen bank. Als u in deze bijzondere tijd liever niet naar onze showroom wilt of kan komen, dan komen wij toch gewoon bij u thuis. Virtueel!
Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice
Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak. Een vriendelijk verzoek dat Ford toejuicht, om zo de verspreiding van het virus in te kunnen dammen. Tegelijk is het merk bezorgd om al die Fords die momenteel op de oprit prijken. Die kunnen immers weleens langdurig stil komen te staan. Een reden voor Ford om PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw Ford de blijvende aandacht krijgt die het verdient.
Onze dienstverlening tijdens Corona
De werkplaatsen en showrooms van Baan Twente zijn gewoon open voor het kopen van een (bedrijfs)auto of onderdelen, het plegen van onderhoud en schadeherstel en andere mobiliteitsdiensten. Ook in deze bijzondere tijd kunt u op ons rekenen.
Elektrische Mustang gaat als een warm broodje
De volledig elektrische Mustang Mach-E staat pas vanaf komend najaar in de showroom, maar nu al stromen de bestellingen binnen. Het speciale introductiemodel, de First Edition, is zelfs al compleet uitverkocht.
6 redenen waarom de elektrische Mustang liefde op het eerste gezicht is
Het beloven mooie tijden te worden voor Ford. Heel gek is dat niet. Want niet alleen maakte onlangs de gloednieuwe Puma zijn debuut in het segment van compacte SUV’s en werd de Focus verder aangescherpt, ook de Mustang Mach-E is in aantocht. Vanaf het najaar staat deze eerste volledig elektrische Mustang bij de dealers, en hier zijn zes redenen waarom wij en waarschijnlijk ook jij zal uitkijken naar deze bijzondere Ford.
Wat voor krabber ben jij tijdens de winter(sport)?
Hoe maak jij je autoruit het meest effectief schoon voor goed zicht? Je kunt gewoon krabben of met de zeemlap in de weer, maar er zijn ook andere trucjes.
Wegdromen bij spectaculaire Ford GT Heritage Liquid Carbon Edition
Dit is de adembenemende en zeer exclusieve GT Heritage Liquid Carbon Edition. Een hele mond vol, maar de nieuwste uitgave van Fords supersportwagen is er dan ook eentje om de vingers bij af te likken.
Ford Puma keert terug als moderne compacte SUV
Kan je je het nog herinneren… 1997. Ford presenteerde in dat jaar de Puma, een compacte sportcoupé met verrassende rijeigenschappen. Dat laatste leverde de Puma zelfs de eervolle titel ‘Car of the Year’ op namens het fameuze autoprogramma Top Gear. Nu, ruim twee decennia later, is de Puma terug: als compacte SUV! Een heel andere auto, maar de sportieve inborst is eigenlijk nooit weggeweest.
Rijssense vestiging van Baan Twente in 't nieuw gestoken
De showroom in Rijssen is weer heropend na een verbouwing!
Autostoelen zijn bestand tegen zweterige sportkleding
Wel eens met zweterige kleding in de auto gezet, wees gerust de stoelen zijn er tegen bestand om jarenlang fris te blijven. Dit wordt getest met een simulator met een toepasselijke bijnaam "Robutt".

 
3
 
sluiten