Home Acties Overige acties Gratis Airco Controle
 

Gratis Airco Controle

Gratis Airco Controle

Gratis Airco Controle

Gratis Airco Controle. Normaal € 19,95
Een airco in uw auto die goed werkt is wel zo aangenaam. Voor uw airco wordt geen preventief onderhoud voorgeschreven. Toch is het aan te raden om de airco-installatie periodiek te laten controleren op een goede werking. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van deze gratis airco check!

Een goede airco zorgt er voor dat u dat u fris achter het stuur zit. Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan bij ons langs voor een gratis airco check!

Meer Airco Onderhoud

Airco Reiniging. Nu voor € 39,-
Heeft u last van een onaangename geur uit de ventilatieroosters van uw auto als u de airco aanzet? Kies dan voor Airco Reiniging en laat uw airco voor maar € 39,- reinigen. Wij raden u aan om uw airco eens per jaar te laten reinigen. Hiermee vertraagt en vermindert u de aangroei van nieuwe bacteriën en schimmels in uw airco. Prijs is exclusief interieurfilter, vulling betreft R134A.

Airco Service Beurt. Nu voor € 139,-
Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Het gevolg is dat de koelcapaciteit van uw airco minder wordt, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Zorg dat u met een goed gevulde airco rijdt en kies voor een Airco Service Beurt. Nu voor € 139,-. Ook controleren wij de belangrijkste componenten op eventuele lekkage, slijtage en vuilvorming.

Airco Combi Beurt. Nu voor € 159,-
Heeft u het idee dat uw airco niet alleen slecht koelt maar ook onaangename luchtjes achterlaat? Kies dan voor onze uitgebreide Airco Combi Beurt (zowel reiniging als een servicebeurt). Wij zorgen dat u optimaal kunt genieten van een frisse airco zodat u koel en fris op pad kunt! De Airco Combi Beurt kost € 159,-. Prijs is exclusief interieurfilter, vulling betreft R134A.

Airco Tips

✓ Zet de airco minstens één keer per week 10 minuten aan. Dit voorkomt lekkages en nare luchtjes.
✓ Zet de airco niet te koud. Zorg dat het verschil met de buitentemperatuur niet groter is dan 6 graden.
✓ Zet voor vertrek kort de deuren of ramen open, zodat de meeste warmte verdwenen is.
✓ Zorg ervoor dat u 5 minuten voor aankomst van bestemming de airco uit zet. Dit voorkomt nare luchtjes.
 

 
3
 
sluiten