Home Personenauto's Kuga Vignale
 

Ford Kuga Vignale

De nieuwe Ford Kuga Vignale

De nieuwe Ford Kuga Vignale

De nieuwe Ford Kuga Vignale is het toonbeeld van verfijnde stijl. De dynamische belijning komt nog beter tot zijn recht door elegante details van hoogwaardige materialen. 

De Kuga Vignale onderscheidt zich door een de speciale lakafwerking, zoals de unieke parelmoer Milano Grigio exterieurlak. Ook het dashboard en de binnenkant van de portieren zijn van leer voorzien. De nieuwe Kuga Vignale is ontworpen om uit te blinken in elk detail, of het nu gaat om vormgeving, prestaties, veiligheid, of comfort. Actieprijs vanaf € 40.595,- (inclusief € 2.500, aankooppremie).

v.a. € 40.595

Beleef autorijden op een nieuwe manier

Met de nieuwe Ford Kuga Vignale beleeft u het autorijden op een nieuwe manier: stil, sterk en uiterst efficiënt. De Kuga Vignale is een betrouwbare reisgenoot in elke denkbare situatie dankzij uitstekende rijprestaties en slimme assistentiesystemen. Qua motorisering is er de keuze tussen de 1.5-liter EcoBoost met handgeschakelde zesversnellingsbak met 150 pk, of dezelfde motor in 182 pk uitvoering met automatische transmissie en vierwielaandrijving. Verder beschikt de Kuga Vignale over een vernieuwd SYNC 3 entertainmentsysteem.

Persoonlijke Vignale manager

De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we uw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor u klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst! Ontdek er alles over in onze FordStore Noordegraaf Hengelo.

Alfredo Vignale

Alfredo Vignale was één van de eerste carrosseriebouwers, die een auto zag als iets dat kon worden gepersonaliseerd met unieke, op maat gemaakte ontwerpen. Voordat hij onder zijn eigen naam iconische ontwerpen zou creëren was hij in de leer bij meestercarrosseriebouwer Pininfarina. Hij profiteerde hierbij van nieuwe fabricagetechnieken die afkomstig waren uit de luchtvaartindustrie. In de periode tussen 1948 tot 1969 wisten klanten uit de hele wereld de Vignale Carrozzeria in de buurt van Turijn te vinden.


Interieur Ford Kuga Vignale
Achterkant Ford Kuga Vignale 2017
 
3
 
sluiten