Nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybrid

De nieuwe Ford Kuga 2017

De Ford Kuga: fris en modern ontwerp

De Ford Kuga heeft een facelift gekregen waardoor de auto een stoere, sportieve uitstraling heeft. De grote trapezevormige bovengrille en een kleinere benedengrille worden geflankeerd door gestroomlijnde nieuwe koplampen met LED-dagverlichting, aangevuld door stijlvolle mistlampen.

De nieuwe Ford Kuga PHEV is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket

De Ford Kuga is verkrijgbaar vanaf € 32.325.

 

v.a. € 32.325
Private Lease v.a. € 269,- p/mnd

Vier uitvoeringen

De Kuga is leverbaar in vier verschillende uitrustingsniveaus. Bovendien komt de Kuga in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn. Bekijk per uitvoering de verschillende specificaties en prestaties.

De geavanceerde Kuga

De geavanceerde Kuga beschikt over technologieën en updates om rijden eenvoudiger, veiliger, aangenamer en betaalbaarder te maken. Dit zijn onder andere het nieuwe SYNC 3 communicatie- en entertainmentsysteem van Ford, innovatieve bestuurdersassistentie-technologieën, een ergonomisch en comfortabel interieur en een nieuwe 1.5-liter TDCi-dieselmotor van 120 pk.

Ford Kuga 2017
Ford Kuga Facelift
Kuga interieur
Nieuwe Ford Kuga
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten