Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga 2017

De Ford Kuga: fris en modern ontwerp

De Ford Kuga heeft een facelift gekregen waardoor de auto een stoere, sportieve uitstraling heeft. De grote trapezevormige bovengrille en een kleinere benedengrille worden geflankeerd door gestroomlijnde nieuwe koplampen met LED-dagverlichting, aangevuld door stijlvolle mistlampen.

De Ford Kuga is verkrijgbaar vanaf € 33.495.

 

v.a. € 33.495
Ford Options v.a. € 319 p/mnd

Vier uitvoeringen

De Kuga is leverbaar in vier verschillende uitrustingsniveaus. Hiernaast komt de Kuga in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn. Bekijk per uitvoering de verschillende specificaties en prestaties.

De geavanceerde Kuga

De geavanceerde Kuga beschikt over technologieën en updates om rijden eenvoudiger, veiliger, aangenamer en betaalbaarder te maken. Dit zijn onder andere het nieuwe SYNC 3 communicatie- en entertainmentsysteem van Ford, innovatieve bestuurdersassistentie-technologieën, een ergonomisch en comfortabel interieur en een nieuwe 1.5-liter TDCi-dieselmotor van 120 pk.

Meest gestelde vragen over de Ford Kuga

Bij Ford Twente krijgen we veel vragen over de Ford Kuga. Op de pagina met meest gestelde vragen over de Ford Kuga vindt u meer informatie over prijzen, wegenbelasting en trekgewicht.
Ford Kuga 2017
Ford Kuga Facelift
Kuga interieur
Nieuwe Ford Kuga
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten