Home Personenauto's Edge Vignale
 

Ford Edge Vignale

De nieuwe Ford Edge Vignale

De nieuwe Ford Edge Vignale

De nieuwe Ford Edge Vignale is de overtreffende trap van stijl en distinctie. Ervaar het ongeëvenaarde niveau van zijn fenomenale prestaties en verfijnde techniek. Het onderscheidende exterieur van de Edge Vignale is een meesterwerk van doordachte details en ultieme techniek. Het luxe interieur is ontworpen om beter en luxer te zijn dan welke andere SUV dan ook. Gemaakt van de beste, handvervaardigde materialen en gestyled voor mensen die gewend zijn in luxe te reizen. De Ford Edge Vignale staat voor u klaar in onze FordStore Noordegraaf Hengelo.

In onze Vignale Lounge bieden wij een moderne, stressvrije klantervaring die bedoeld is om u op uw gemak te stellen.

v.a. € 73.855

Topmodel van onze SUV-serie

De Edge Vignale biedt ongeëvenaard comfort, ultiem reisgenot en een geweldig rijplezier. In de natuurlijke lijnen van het onderscheidende en harmonieuze exterieur komt uw eigen stijl tot leven. Het is de kenmerkende stijl van de Ford Edge Vignale, het topmodel van onze SUV-serie. Bereid u voor op een kennismaking met het beeld van succes en de belichaming van kracht, betrouwbaarheid en ongekend comfort.

Persoonlijke Vignale manager

De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we uw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor u klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst!


Ford Edge Vignale 2017
Ford Edge Vignale nieuw
Interieur Ford Edge Vignale
Dasboard Ford Edge Vignale
 
3
 
sluiten