Home Personenauto's Fiesta Ford Fiesta FAQ
 

Ford Fiesta FAQ

Meest gestelde vragen over de Ford Fiesta

Met het moderne uiterlijk en nieuwe interieur is de Ford Fiesta toonaangevend is zijn klasse. De Ford technologieën en fijne rijeigenschappen zorgen voor veiligheid, gebruiksgemak en comfort. Wat uw praktische wensen of persoonlijke voorkeuren ook zijn, hoeveel sportiviteit, stijl of luxe u ook zoekt: u vindt het in het nieuwe model Ford Fiesta. Lees meer over de nieuwe Ford Fiesta of bekijk hieronder de meest gestelde vragen over de Ford Fiesta.


Wat kost een nieuwe Ford Fiesta?
Bekijk de prijslijst van de Ford Fiesta voor de verschillende uitvoeringen, opties en prijzen.
Wat kost een Ford Fiesta per maand?
Wanneer u maandelijks wilt betalen voor uw nieuwe Ford Fiesta zijn er verschillende mogelijkheden. Met Ford Options rijdt u al een nieuwe Ford Fiesta vanaf € 119,-. Ford Options werkt met een aanbetaling en een slottermijn waarna de auto uw eigendom wordt. Wilt u zorgeloos rijden kies dan voor Ford Private Lease .
Wat is de wegenbelasting voor een Ford Fiesta?
Wilt u weten wat u aan wegenbelasting moet betalen voor uw Ford Fiesta. Maak dan een berekening op de website van de Belastingdienst . De Ford Fiesta valt in de gewichtklasse van 951 - 1050 of 1051 - 1150. Dit is afhankelijk van de uitvoering.
Hoeveel verbruikt een Ford Fiesta?
Het verbruik van een Ford Fiesta hangt af van de uitvoering. Alle handgeschakelde benzine uitvoeringen met 100pk of minder hebben een gecombineerd verbruik van 4,3 (1 op 23). Dit verbruik wordt aangegeven door Ford. In praktijk zien we dat onze klanten ongeveer 1 op 19 rijden.
Hoeveel pk heeft een Ford Fiesta?
De Ford Fiesta Trend is voorzien van 70 of 85pk, de Ford Fiesta Titanium is voorzien van 100pk. De diesel uitvoeringen van de Ford Fiesta zijn voorzien van 85pk.
 
3
 
sluiten