Home Bedrijfswagens Nieuwe Transit Chassis Cabine
 

Nieuwe Ford Transit Chassis Cabine

Nieuwe Ford Transit Chassis Cabine

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine maakt van zwaar werk kinderspel

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van flexibiliteit van de Transit. De bedrijfswagen kan worden aangepast aan jouw zakelijke behoeften, of je nu een open laadbak, kiepwagen, koelwagen of andere ombouw nodig hebt. Wat je wensen ook zijn, dit is de meest stevige, betrouwbare en duurzame Transit Chassis Cabine ooit.

Er zijn twee uitvoeringen van de Transit Chassis Cabine: met enkele cabine (2/3 zitplaatsen) en met dubbele cabine (6/7 zitplaatsen).

(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten.)

v.a. € 23.100

Veelzijdig, betrouwbaar, efficiënt

De nieuwe Transit Chassis Cabine is jouw mobiele kantoor. Daarom is hij speciaal gebouwd voor comfort en stevigheid, kracht en efficiëntie, en vooral, betrouwbaarheid.
De nieuwe Transit Chassis Cabine zit boordevol geavanceerde technologie om je slimmer en efficiënter te laten werken. Elektrische stuurbekrachtiging past zich bijvoorbeeld aan veranderende omstandigheden aan om sturen licht en eenvoudig te maken bij lage snelheden en steviger bij hogere snelheden. De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. En met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Mud/Rut, Tow/Hail en de nieuwe EcoMode, kun je de manier waarop de Transit reageert aanpassen aan de taak.

Een bedrijfswagen via Ford Twente

Ford Twente geeft vrijheid in de mogelijkheden voor organisaties. Wij helpen graag, of je nou een zelfstandige bent tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt (fleet & lease), onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar.

We bieden oplossingen op maat, waaronder volledig wagenparkbeheer en lease producten. Ook voor taxibedrijven, rijscholen & gemeenten.

Mijn wagenpark in beheer bij Ford Twente?
✓ Advisering in inrichting van uw Ford bedrijfswagen
✓ Advisering in aankoop in een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit
✓ Advisering in betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Wagenparkadvies voor uw Ford bedrijfswagens en personenauto’s
✓ Belettering op uw Ford bedrijfswagen

Klik op de foto's voor een vergroting

Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten