Home Acties Overige acties

Overige acties

Ford Bedrijfswagen Zomercheck

EEN WELVERDIENDE BREAK VOOR JOUW FORD

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom tijdens de vakantie ook een break: trakteer je Ford op de Ford Zomercheck voordat de drukte opnieuw begint. Dan starten jullie straks samen in topvorm aan het nieuwe seizoen

Ford Zomercheck nu € 19,95 excl. BTW

Een grondige check doe je niet alleen voor extra veiligheid, maar het helpt je ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkom je onnodige en dure reparaties. Daarom controleren wij je Ford op punten als:
•Slijtagepatroon banden
•Remschijven
•Accu

Ford Zomercheck

DE LEUKSTE ZOMER BELEEF JE MET JOUW FORD!

Heb je vakantieplannen? En ga je met de auto? Bereid jouw Ford dan goed voor met de Ford Zomercheck. Wij nodigen je graag uit om jouw auto te laten controleren en meteen te profiteren van handige extra’s voor op reis.

Ford Zomercheck nu € 19,95

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 19,95 lopen zij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg. Tevens geven wij je tips om veilig op weg te kunnen en adviseren wij over verplichte veiligheidsuitrusting in Europese vakantielanden.

 
3
 
sluiten