Home Acties Open Huis Rijssen

Open Huis Rijssen

 

ZATERDAG 2 NOVEMBER

Welkom bij ons open huis!

Als voorloper in mobiliteit zijn wij voortdurend in beweging. Innovatie is het gevolg van onze ambitie. Wij vervolgen onze weg om constant toonaangevend te zijn in kwaliteit, service en duurzaamheid.
Dit is ook de drijfveer achter de nieuwbouw van onze showroom die de afgelopen maanden een metamorfose heeft ondergaan tot inspirerend mobiliteitscentrum naar de nieuwste internationale norm en waar wij u graag een rondleiding geven. Naast een hapje en een drankje zorgen wij dat kinderen zich prima vermaken. 

Wij kijken uit naar uw komst! 

ZATERDAG 2 NOVEMBER
09.00 - 17.00 uur


Provincialeweg Zuna 2 
7466 PK  Zuna

Vestiging Rijssen

Uw Ford privé leasen?

Vindt u 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteedt u de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor u! De auto is niet uw eigendom, u 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geeft u de auto terug aan Ford Lease.

Private Lease actie

Nieuw, direct uit voorraad!

Wij hebben een zeer ruim en gevarieerd aanbod nieuwe personen- en bedrijfswagens voor u op voorraad. Vele modellen zijn nu voorzien van extra voordeel. U kunt direct rijden in de auto van uw keuze!

Bekijk hier onze voorraad

Ford Bedrijfswagens

Een bedrijfswagen voor elke klus

De Ford Transit is sinds de introductie in 1965 tot een icoon uitgegroeid. Deze bedrijfswagen met een reputatie van vermogen en betrouwbaarheid heeft zijn strepen meer dan verdiend. Vandaag de dag is de Transit range efficiënter, technologisch geavanceerder en comfortabeler dan ooit tevoren.

Meer informatie

 
3
 
sluiten