Home Acties Welcome Home Weken

Welcome Home Weken

Welcome Home Weken
 

WELCOME HOME WEKEN

Onze vestigingen staan tot 11 oktober in het teken van de Welcome Home Weken. Je wordt dan extra warm onthaald, hoelang je ook bent weggeweest!

Ontdek tijdens de Welcome Home Weken de voordelen van het onderhoud en reparatie voor zowel de personenauto's als bedrijfswagens bij een Officiële Ford Dealer. Is je auto vijf jaar of ouder? Dan profiteer je zelfs van de speciale Ford Motorcraft Service (Tijdens de Welcome Home Weken inclusief een set ruitenwissers cadeau!). 

Maak een afspraak

Ford Motorcraft Service

De Ford Motorcraft Service is er speciaal voor auto's ouder dan vijf jaar.

  • Personenauto
    Voor slechts € 155,- wordt je Ford gecontroleerd op 20 veiligheidsonderdelen én vervangt onze monteur de olie, het oliefilter en het luchtfilter.

  • Bedrijfswagen
    Voor slechts  € 199,- exclusief btw controleert onze monteur je Ford op 20 veiligheidsonderdelen en vervangt hij de olie, het oliefilter en het luchtfilter.

Ford Video Check

Het is nu nog aantrekkelijker om thuis weer even bij te komen. Want je bestuurder kan alles zien - als je het niet erg vindt - dankzij de nieuwe Ford Video Check: ons unieke kijkje in de keuken.

Kom je langs tijdens de Welcome Home Weken om je Ford weer in topconditie te brengen? Maak snel een afspraak via de werkplaatsplanner!
 
3
 
sluiten